Botiga

Cirera calibre 28/30mm

Cireres recol·lectades diàriament a les nostres finques. La varietat i la coloració dependran del moment en què facis la teva comanda. Recollim i processem el mateix dia de l’expedició de cada caixa, seguint sempre les mateixes pautes per garantir a cada enviament la mateixa qualitat. El preu final inclou el transport i el lliurament de les cireres fins al punt que ens indiquis.

Tria entre 2,5kg o 5kg i Gaudeix-les, comparteix-les, regala-les!

Aquest producte està esgotat i no disponible actualment.

Descripció

Les cireres són una de les poques fonts alimentàries que contenen melatonina, un antioxidant que ajuda a regular la freqüència cardíaca i els cicles de son del nostre cos alhora que col·labora per reduir l’estrès i millorar el sistema immunitari.

Molt riques en pro vitamina A, vitamines C i E, potassi, magnesi, ferro i àcid fòlic, les cireres són aptes per a diabètics gràcies al baix índex glucèmic que també redueix el risc de diabetis; una ració de 30 cireres, aproximadament un bol, aporten només 85 Kcal i la fibra que conté millora el trànsit intestinal, molt important per a la salut digestiva.

Les cireres contenen antocianines i alcohol perillílic, compostos que són potents antioxidants i protegeixen els nostres vasos sanguinis, així com prevenen els càncers de pàncrees, pròstata, pell, mama, pulmó i fetge i malalties del cor.

També tenen beneficis antiinflamatoris que ajuden a reduir el dolor, així com a disminuir la inflamació i els símptomes de l’artritis i la gota.

 

Aquestes petites delícies es coneixen com a “menjar del cervell” perquè ajuden a la seva salut i a la propagació dels impulsos nerviosos i també a la prevenció de la pèrdua de memòria.

Informació addicional

a

Caixes individuals de 2,5kg o 5kg (segons l’opció triada) amb tapa per a protegir-ne el contingut.

Cistella
  • No hi han productes al carro