Sostenibilitat
“ En la cerca de l’equilibri entre el medi ambient i la nostra activitat productiva, apostem per energies renovables. ”
Compromís amb l’energia neta

Promoure la sostenibilitat en tots els seus vessants és un dels objectius claus en la nostra política corporativa. L’estreta relació que, com a societat agrària, mantenim amb la natura ens ha impulsat a cercar alternatives amb menor impacte mediambiental en tots els aspectes relacionats amb la nostra activitat alhora de contribuir al desenvolupament sostenible en l’àmbit econòmic i social.

Amb la primera instal·lació de panels solars a l’any 2008 ens convertírem en pioners en el sector de la generació d’energia solar fotovoltaica descentralitzada i ostentarem durant els propers anys el record de comptar amb la xarxa de panels solars per autoconsum més gran del territori nacional.

Els 3.700 panels fotovoltaics inicials situats a les nostres instal·lacions a Alcarràs ens han permès l’abastiment amb energia neta per a la realització de molts dels processos en la central durant els primers anys de la nostra aventura vers a la “green energy”. Les primeres xifres situaven l’estalvi d’emissions de CO2 a l’atmosfera en més 350 tones anuals.

Amb les darreres ampliacions de la xarxa de panels solars realitzades hem destinat la totalitat de superfície òptima de les totes les teulades del recinte i hem construït un parc fotovoltaic per obtenir el màxim rendiment de les instal·lacions i els voltants i ampliar el rang d’auto abastiment d’electricitat.

En xifres de capacitat s’han assolit els 3,400 MWh i la transició a l’energia neta ens ens situa en un estalvi actual més de 1.200 Tn/any en emissions de CO2  a l’atmosfera, minorant així l’ impacte al medi ambient.

c/ Devesa, 8 al 18

25180–Alcarràs (Lleida-Spain)

Tel: (+34) 973 79 00 36

Fax: (+34) 973 79 02 71

Email:

comercial@alsat1268.com

ventas@alsat1268.com

Facebook

© 2018 Alsat 1268 – SAT Fruita d’Alcarràs. Tots els drets reservats   ·   Disseny acidestudi

Cistella
  • No hi han productes al carro