Innovació
” Aportem valor al nostre producte final amb innovació en tots els processos productius “
Innovació al camp

Utilitzem tecnologia d’última generació per a controlar sistemes de reg i per a conèixer les condicions climàtiques dels nostres camps a través d’estacions meteorologiques i tot per a ampliar el marge sostenible de la nostra empresa i optimitzar el consum dels recursos naturals.

En zones amb adversitats climàtiques hem optat per l’ instal·lació de xarxes anti pedra per protegir les collites i assegurar la qualitat final dels nostres productes.

Apostem per  l’obtenció de noves varietats establint convenis d’estudi i comercialització amb programes internacionals. Els obtentors proporcionen el material provinent del seu país d’origen per a ser avaluat en la nostra zona. Un cop finalitzat el termini de prova es seleccionen aquelles varietats considerades d’interés per a iniciar un procés de plantació per a comercialització posterior.

Per a protegir les noves plantacions i avançar la collita d’un producte com la cirera hem optat per l’ instal·lació d’hivernacle al camp. El microclima obtingut a l’interior d’aquest espai ens garanteix un producte d’excel·lent qualitat i característiques òptimes.

Innovació a les instal·lacions

Comptem amb màquines calibradores, classificadores i lineals complerts per al processament i embalatge dels nostres productes oferint la màxima higiene alimentària i garanties sanitàries gràcies a l’aplicació de sistemes de traçabilitat i supervisió tècnica.

Per a productes sensibles a la manipulació com les cireres utilitzem sistemes tecnològics patentats que ens permeten detectar tant la qualitat externa com la interna dels fruits detectant variables com color, calibre i graus Brix entre d’altres.

Optar per l’avantguardia tecnologica ens permet minimitzar els efectes negatius de la manipulació en l’envasat i garantir un producte uniforme i de gran qualitat.

c/ Devesa, 8 al 18

25180–Alcarràs (Lleida-Spain)

Tel: (+34) 973 79 00 36

Fax: (+34) 973 79 02 71

Email:

comercial@alsat1268.com

ventas@alsat1268.com

Facebook

© 2018 Alsat 1268 – SAT Fruita d’Alcarràs. Tots els drets reservats   ·   Disseny acidestudi

Cistella
  • No hi han productes al carro