Difusió del grup operatiu Gomori

El Grup Operatiu GOMORI neix amb l’objectiu principal de controlar les malalties de postcollita de préssecs i nectarines causades per Monilinia spp. i Rhizopus spp. mitjançant estratègies que no deixin residus a la fruita en el moment de la collita, per tal de produir de manera més sostenible.

Actualment, la producció de fruita, es troba davant d’un escenari en què ha de complir la legislació vigent i satisfer els requisits i demandes dels consumidors, fent necessari innovar i redissenyar les estratègies de control de malalties.

En aquest context, s’inicia el 2019 el Grup Operatiu GOMORI “Control de Monilinia spp. i Rhizopus spp. en fruita de pinyol mitjançant noves estratègies que no deixin residus en el moment de la collita”

Projecte finançat a través de l’Operació 16.01.01 de Cooperació per a la innovació del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020

No Comments

Post a Comment

Cistella
  • No hi han productes al carro